2014. március 24., hétfő

Blogajánló #1

 
Blog: Roxfort
Író: Bea Styles

Ezt a blogot 2014. február 1-jén kezdte el, ami egy Harry Potter fanfiction, amivel a második helyezést érte el. Ez alatt a másfél hónap alatt 4 fejezetet rakott ki és 28 feliratkozóval bővelkedett és biztos vagyok benne, hogy egyre többen lesznek majd, hisz nagyon jó ez a blog.

Bevezető: Hogyan fog vajon Harry megbirkózni a dolgok súlyával? A barátai képesek lesznek megérteni őt? Sikerül egyszer s mindenkorra végezni Voldemort-al? Sikerül Harrynek tisztáznia az érzéseit Ginny-vel kapcsolatban? Sikerül boldognak lenniük vagy mindennek vége köztük? Mikor jön el azaz idő mikor végre megint minden békés lesz? Vajon milyen lesz Harry és a barátai hatodik éve az iskolában? Izgalmas vagy esetleg halálos?

Engem mindenképpen megfogott és, ha felkeltettem az érdeklődéseteket akkor mindenféleképpen olvassatok bele. Ha érdekel Harry miképpen birkózik, meg az elvárásokkal és, hogy sikerül-e végleg megszabadulni attól a gonosztól ami immáron a Roxfort falai közé is bekerült, akkor javaslom, hogy minél előbb olvazsd el a már fent lévő részeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése